Foto's:

Als eerste de kortingen.

Indien u al eerder een bestelling heeft gedaan, krijgt u automatisch 10% klantenkorting bij iedere volgende bestelling.
(indien zich aanmeldt met de gegevens zoals bij een vorige bestelling ingevuld)

Daar nog bovenop gelden de volgende kwantumkortingen:
1 - 3 foto's - normale prijs
4 - 6 foto's - 5% korting op het totaal
7 - en meer foto's - 10% korting op het totaal
Hiermee kan uw voordeel dus tot wel 10% korting oplopen!
Heeft u al eerder besteld? Dan ontvangt u ook nog eens een extra 10% klantenkorting, totaal maar liefst 20% korting.

U kunt de foto's bekijken door in het menu te klikken op albums en vervolgens het jaar. De albums zijn per jaar gerangschikt op datum.
Voor foto's van Subtopwedstrijden kunt u meteen in de beeldbank op naam van de ruiter of naam van het paard zoeken.

De foto's worden weergegeven als kleine thumbs. Zodra u op een thumb klikt krijgt u de grotere versie te zien. Onder iedere grote foto staan links om de getoonde foto te bestellen als foto (13x18cm + 20x30cm), als poster (30x45cm t/m 50x75cm) of als digitaal bestand.

Foto's zijn verkrijgbaar in de formaten 13x18, 20x30, 30x45, 40x60, 50x75 en 60x90 en groter op aanvraag.

Zodra u foto besteld, wordt het fotonummer automatisch overgenomen zodat daar geen fouten mee gemaakt kunnen worden. Per foto kunt u vervolgensop het bestelformulier het formaat, aantal en afwerking aangeven. Meer info over bestellen vindt u bij bestel-informatie.

Fotokwaliteit: Originele foto's zijn uiteraard van zeer hoge kwaliteit en worden afgedrukt en dezelfde dag verzonden door een professioneel vaklab. Foto's t/m formaat 50 x 75 cm worden als echte foto's afgedrukt en dus niet geprint. Hierdoor kan er ook garantie op verkleuren worden gegeven. Bij een printerafdruk durven wij dat niet te geven.

Copyright-logo: Door de foto's op de website geplaatst staat een copyright/logo. Foto's/digitale bestanden die u bestelt zijn uiteraard vrij van logo's.

Bestellingen van foto's en digitale bestanden worden per eerste gelegenheid verzonden naar het in de bestelling aangegeven verzendadres.
Controleert u daarom het aangegeven adres voordat u de bestelling verstuurd.

Kwaliteit van de foto's: Wij besteden veel zorg en aandacht aan de uiteindelijke foto's. Iedere foto wordt nauwkeurig bewerkt om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Bent u desondanks niet tevreden, dan heeft u altijd de mogelijk uw bestelling te retourneren ingevolge de wet "Koop op afstand". Dit geldt niet voor bestellingen van digitale bestanden, en bestanden op cd/dvd/wetransfer aangeleverd.Digitale bestanden:

Digitale bestanden kunt u bestellen in 3 verschillende uitvoeringen.

- 800 pixels hoog/breed geschikt voor websitegebruik en social media. Verzending per email. Socialmedia bestanden zijn apart te bestellen, of in combinatie met een afdruk.

- Origineel formaat, hiervan ontvangt u dan de jpg-uitvoering. Verzending via wetransfer.

- Package-Deal, alle originele bestanden digitaal aangeleverd op origineel groot formaat, van u en uw paard van een (1) (dressuur)wedstrijd.
Voor springen geldt alle paarden van 1 ruiter waar de ruiter die dag mee gesprongen heeft. Soms zijn het een paar, een andere keer meerdere. :-) Verzending per wetransfer.

Resolutie / kwaliteit: De kwaliteit (contrast en scherpte en grootte) van de foto's op de website is afgestemd voor gebruik op internet. Qua pixels en dpi zijn de verhoudingen erg laag. Dit komt de (zoek)snelheid op de site ten goede zodat u snel door de fotopagina's kunt bladeren zonder lange laadtijden.

Gebruik van de foto's/digitale bestanden: Gebruik van bestelde en betaalde foto's voor prive gebruik is uiteraard toegestaan.
Voor commerciëel gebruik gelden andere voorwaarden en prijzen. Overleg over gebruik, en de tarieven, dient dan ook voor publicatie, vooraf met Foto4u te hebben plaatsgevonden.

Helaas komen we met regelmaat foto's tegen die zonder toestemming worden gebruikt voor de verkoop op eigen en/of commerciële websites zoals o.a. Marktplaats, met als doel verkoop van paard / pony. Daarnaast worden foto's regelmatig gekopieerd van de website en compleet met logo's gepubliceerd op social media zoals o.a. Facebook. Deze foto's zijn niet betaald en er is dan geen toestemming voor publicatie verleend.

Foto's/bestanden die niet als originele foto of digitaal bestand besteld zijn, en zonder schriftelijk of telefonisch overleg met Foto4u
op commerciële websites zoals o.a, op Marktplaats commerciëel worden vertoont, zullen gefaktureerd worden volgens de geldende commerciële tarieven.
Maar ook foto's gepubliceerd op social media zullen dan als origineel digitaal bestand gefaktureerd worden. Speciaal voor de social media kunt u een digitaal bestand op 800 pixels bestellen zonder logo's, en tegen een schappelijke prijs.
Voor publicatie in bladen/magazines wordt uitsluitend het originele bestand te verkrijgen.


V.w.b. Facebook. Om een misverstand te verduidelijken. Het "liken" van Foto4u op Facebook geeft niemand toestemming om foto's te kopieren om die vervolgens op de eigen Facebookpagina te plaatsen.
Als je de foto's (blijkbaar) mooi genoeg vind voor je facebookpagina, is het een kleine moeite hiervoor een bestand te bestellen.
About

Foto4U

Al vele jaren houdt Foto4u zich bezig met paarden(sport)fotografie in vele facetten.
Van Bixie tot Grand Prix, onderlinge-, club- & regiokampioenschappen en fotoshoots bent u bij Foto4u aan het juiste adres.

--------------------------------------------------------

 • Fotograaf op uw wedstrijd?
  Voor u als organisatie de mogelijkheid een extra stukje service aan te bieden aan de ruiters op uw wedstrijd.
  Meer info? Vul het formulier in en klaar.

  -------------------------------------------------------- • Fotoshoots
 • Fotoshoots
  Meer info over fotoshoots

  

  My Philosophy

     My Philosophy

  The harmony in photo's, in combination with that special capturing moment,
  will give us a chance to experience our past, our future and our world as it is today,
  again and again, and is the ultimate way to continue remembering our own special feelings,
  and re-live the moments we've loved and want to hold, in our hands, and in our minds,
  4 EVER . . . . .

  Binnenkort:

  27Sep Reels
  Shoots

  28Sep Reels
  Shoots

  29Sep Schaijk

  30Sep Soest

  01Okt Soest