Bestelinformatie:

Bestellen in de nieuwe website gaat snel en simpel.

Alle foto's staan bij "Foto-albums" gesorteerd op jaar - maand - dag. Afhankelijk van het soort evenement staan de foto's per rubriek / categorie
of klasse ingedeeld zodat u snel naar de juiste foto's kunt.

De fotodbase (beeldbank) wordt steeds bijgewerkt. In deze dbase u ook kunt zoeken op naam van de ruiter en naam van het paard.
Dit geldt niet voor alle evenementen. Staan uw foto's niet in de dbase/beeldbank, dan kunt u deze foto's vinden bij de fotoalbums. Vooralsnog bevat de dbase alleen subtop dressuurfoto's, tenzij anders vermeld.

Onder iedere foto staat een link waarmee u foto's, posters en/of digitale bestanden kunt bestellen. Het bestelformulier is verder uitgebreid en kunt u meteen kiezen of u het betreffende fotonummer als foto, poster of digitaal bestand wilt bestellen. Dit kan door elkaar besteld worden, alles komt samen op een formulier, zodat u meteen profiteert van de aantrekkelijke kortingen (zie prijzen). Het systeem berekent alles automatisch.

Heeft u al eerder besteld, dan kunt u inloggen met de bij u bekende gegevens en u profiteert dan meteen van een extra klantenkorting van 10% bovenop de kwantumkortingen. Zo kunt u een voordeel halen tot wel 20% korting op de gehele bestelling.


Let op: Zodra u een foto wilt bestellen dient u deze wel eerst toe te voegen aan het bestelformulier. Dit is de groene knop "Foto toevoegen aan het bestelformulier". Steeds als u een foto besteld ziet u wat er op dat moment in het besteloverzicht staat. Als u klikt op "bestelling afronden", kunt u daar altijd nog uw keuze veranderen door foto's te verwijderen of terug gaan naar de foto's om de keuze naar uw wensen aan te passen.

Betalen:
Betalen gaat via de huidige betaalmethoden. Foto4u heeft hiervoor contracten met bankingpartner Mollie.

Het is raadzaam het hele betaalproces te doorlopen. Indien u dat niet doet komt wel het bestelformulier wel binnen per email, maar indien er geen betaling is gedaan, of de betaling in onderbroken, om welke reden ook, krijgen we hier wel een melding van, maar zal de bestelling onnodig vertraging oplopen.

Zodra uw bestelling binnenkomt wordt deze gekoppeld aan uw iDEAL-betaling, verwerkt en u ontvangt nog een aparte bevestigingsemail. De foto's gaan dan meteen door naar de vakcentrale en worden vanuit het vaklab dezelfde dag nog opgestuurd naar het in de bestelling aangegeven adres. Voor posters kan het af en toe 1 dag langer duren.

Als u klikt op "bestelling afronden", dient u in de volgende stap uw gegevens in te vullen om een eigenlijk hele simpele reden:
Indien er onverhoopt iets fout gaat kunnen we in ieder geval contact opnemen, en natuurlijk veel belangrijker,
we hebben uw gegevens nodig om de bestelling correct te kunnen versturen.
Uw (adres)gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. Uw emailadres kan door Foto4u worden gebruikt om u als bestaande klant op de hoogte te houden van voordeelacties en ontwikkelingen op de website. Foto4u verstrekt nooit uw gegevens aan derden.

Oh ja, u kunt gratis een tekst laten plaatsen op de foto. Vermeld dan in het het mededelingenvak op welk fotonummer u welke tekst wilt.
Bel of mail even, en het is zo geregeld.

Terug naar fotoinformatieAbout

Foto4U

Al vele jaren houdt Foto4u zich bezig met paarden(sport)fotografie in vele facetten.
Van Bixie tot Grand Prix, onderlinge-, club- & regiokampioenschappen en fotoshoots bent u bij Foto4u aan het juiste adres.

--------------------------------------------------------

 • Fotograaf op uw wedstrijd?
  Voor u als organisatie de mogelijkheid een extra stukje service aan te bieden aan de ruiters op uw wedstrijd.
  Meer info? Vul het formulier in en klaar.

  -------------------------------------------------------- • Fotoshoots
 • Fotoshoots
  Meer info over fotoshoots

  

  My Philosophy

     My Philosophy

  The harmony in photo's, in combination with that special capturing moment,
  will give us a chance to experience our past, our future and our world as it is today,
  again and again, and is the ultimate way to continue remembering our own special feelings,
  and re-live the moments we've loved and want to hold, in our hands, and in our minds,
  4 EVER . . . . .

  Binnenkort:

  --nov